Gears Tactics obdrží nový obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gears Tactics obdrží nový obsah

Gears Tactics obdrží nový obsah

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 9. 2020 13:10
Reklama

Z tahové strategie Gears Tactics se vyklubal velmi povedený spin-off populární značky. Novinku si zatím mohli vychutnat pouze hráči na PC, brzy se ale dočkají i majitelé konzolí. Pro ně si navíc autoři připravili bonusový obsah.

Kompenzací za dlouhé čekání je nová hratelná postava v podobě robota Jacka. Společník známý z původní série se zapojí do boje proti Locustům, s jejichž invazí mají hrdinové plné ruce práce. Šikovný plechový pomocník má v repertoáru přes dvacet různých schopností, za zmínku stojí například možnost hacknout a ovládat nepřátelské jednotky.

Hráči také budou mít možnost využít výhod lepšího vybavení. Aby to ale neměli zase příliš jednoduché, připravili autoři silnější protivníky, kteří důsledně otestují taktické dovednosti. Krom toho přislíbili také vylepšené ovládaní na gamepadu.

Gears Tactics jsou nyní k dispozici na PC v rámci programu Xbox Game Pass, případně také na Steamu. Výše zmíněný obsah dorazí prostřednictvím bezplatného updatu. Ten přijde 10. listopadu. Právě tehdy totiž hra vychází také na konzolích Xbox One a Xbox Series X/S. Na Series X pak lze očekávat 4K rozlišení a 60 FPS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama