DMC 5: Special Edition zatím nezamíří na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DMC 5: Special Edition zatím nezamíří na PC

DMC 5: Special Edition zatím nezamíří na PC

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

21. 9. 2020 11:15
Reklama

Capcom slovy svých zástupců oficiálně potvrdil, že Devil May Cry 5 Special Edition v nejbližší době nevyjde na PC. Graficky vylepšená verze rok a půl starého titulu tedy prozatím zamíří pouze na PlayStation 5 a Xbox Series X/S. 

DMC 5 Special Edition nabídne oproti nyní dostupné verzi zkrácené načítací časy, ray-tracing, 3D audio, větší počet vykreslených nepřátel a podporu zobrazení až ve 120 FPS. Nad rámec ryze technických zásahů si vývojáři dále připravili překvapení v podobě režimu Legendary Dark Knight, jenž hráče postaví před nekončící hordy nepřátel, nebo také možnosti vžít se během našeho běsnění do role staronové postavy Vergila.

V kontextu všech uvedených vylepšení je specificky Vergil rovněž i jediným dosud oznámeným obsahem speciální edice, který vedle next-genu dorazí i na PC a stávající konzole, přičemž v obou případech se tak stane formou placeného DLC. Společně se vším výše uvedeným do hry navíc zamíří i nový Turbo režim, který slibuje navýšení rychlosti hry o 20 %.

Závěrem této zprávy dodejme, že DMC 5 Special Edition dorazí v digitální podobě na oba systémy nové generace v den jejich uvedení na trh.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama