Český prodejce zveřejnil remaster ME
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Český prodejce zveřejnil remaster ME

Český prodejce zveřejnil remaster ME

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

21. 9. 2020 09:45 5
Reklama

Pravidelně probírané vzkazky o příchodu remasterované trilogie Mass Effectu nabírají na síle. V návaznosti na zalistování položky Mass Effect: Trilogy Remastered do nabídky portugalského prodejce GamingReplay došlo nyní i k přidání stejnojmenné položky do sortimentu českého herního obchodu HerníSvět.

Narozdíl od informací pocházející z obchodu GamingReplay však český prodejce nepodává informace pouze o dostupných verzích a jejich předpokládané ceně, nýbrž i o konkrétním datu, kdy by měl zmíněný balíček tří her vyjít. Ačkoli by se o důvěryhodnosti níže uvedených informací dalo dozajista polemizovat, faktem zůstává, že obchod HerníSvět figuroval v podobné situaci již dříve, a to konkrétně v předčasném odhalení Switch verze Assassins Creed 3 a Liberation. Informace by rovněž korespondovala s někdejším prohlášením Jeffa Grubba, že remaster trilogie pravděpodobně vyjde v průběhu října.

Jak můžete výše vidět, všechny tři nabízené verze, tedy PS4, Xbox One i Switch, by podle informací HerníSvět měly vyjít již 15. října. V kontextu ceny se pak český prodejce shoduje s GamingReplay, a to jak ve věci nacenění PlayStation 4 a Xbox One verzí, tak i v otázce snížené cenovky v případě Nintendo Switch. Závěrem dodatečně upozorňujeme, že uvedené informace, byť potenciálně pravdivé, nebyly dosud potvrzeny z oficiálních zdrojů. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama