Deathloop bude první rok exkluzivně na PS5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Deathloop bude první rok exkluzivně na PS5

Deathloop bude první rok exkluzivně na PS5

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 9. 2020 11:55
Reklama

Deathloop se řadí mezi atraktivní tituly, s nimiž budeme mít tu čest na stojích příští generace. Střílečka z produkce lyonské pobočky studia Arkane si však svou premiéru na konzolích odbude výhradně na PS5. Nyní už je známo, jak dlouho časová exkluzivita potrvá.

V oficiálním příspěvku Bethesda potvrdila, že hra vyjde ve druhém kvartálu příštího roku, přičemž je slíbeno rozlišení 4K a 60 snímků za sekundu. Celý rok po vydání se Deathloop neobjeví na jiných konzolích. Potěšeni mohou být hráči upřednostňující PC, ti se dočkají ve stejný čas, jako majitelé PS5.

Původně přitom mělo jít o launchový titul. Autoři se ale rozhodli, že nová IP vyžaduje další péči, aby bylo dosaženo kvalitativní úrovně, na níž jsou fanoušci studia Arkane zvyklí. Jedním z důvodů zpoždění je také pandemie onemocnění covid-19, kvůli níž byli vývojáři nuceni pracovat z domu.

Autoři spolu s vydavatelem pro jistotu nestanovili žádné konkrétní datum vydání, na něj si patrně budeme muset ještě nějaký čas počkat. Zatím si musíme vystačit s dostupnými záběry ze hry, naposledy se Deathloop prezentovala ve čtyřminutové ukázce v rámci PlayStation 5 showcase.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama