Byl odhalen preorder oblek pro Spider-mana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Byl odhalen preorder oblek pro Spider-mana

Byl odhalen preorder oblek pro Spider-mana

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

18. 9. 2020 12:45 1
Reklama

Spider-Man: Miles Morales odhalil podobu prvního ze dvou alternativních obleků, které hráči obdrží za předobjednání hry. Nad rámec přidaných kostýmů se hráči skrze preoder dále dostanou ke třem dodatečným dovednostním bodům a jednomu extra gadgetu.

Zpráva o podobě obleků, jež byla podle informací serveru PushSquare publikována a záhy i opětovně skryta z oficiálního kanálu PlayStation Online Storu, byla zachycena vybranými uživateli Redditu. I navzdory nedostupnosti původního zdroje tak nyní víme, že dvojici bonusových obleků by měl tvořit T.R.A.C.K suit a druhý, prozatím neodhalený oblek.

Byl odhalen preorder oblek pro Spider-mana
i Zdroj: Hrej.cz

Podle informací obchodu Target má označení T.R.A.C.K stát za Time Response Activated Circuit Kinetic, přičemž jeho designérem má být Javier Garrón, tedy jeden ze spoluautorů komiksové série Spider-Man: Miles Morales. Integrovanou součástí obleku má být i odemknutelná modifikace Untrackable suit mod. Vzhledem k nedávno představené gameplay ukázce lze soudit, že uvedené vylepšení má pravděpodobně co dočinění s unikátní schopností Milese se zneviditelnit.

Nově přidaný gadget Gravity Well má pak podle obchodu Target umožnit hráči vzájemně přitáhnout blízko stojící nepřátele za účelem jejich sražení a následného zneškodnění.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama