Vyšel krátký filmeček ke SW: Squadrons
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyšel krátký filmeček ke SW: Squadrons

Vyšel krátký filmeček ke SW: Squadrons

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 9. 2020 11:00
Reklama

Společnost Electronic Arts brzy rozšíří své portfolio her s licencí Star Wars. Squadrons přisviští už začátkem října, je tedy na čase pořádně rozjet marketingovou kampaň. EA neváhalo investovat finanční prostředky i do krátkého filmečku.

Na sedmiminutovém kraťasu se podíleli vývojáři z Motive Studios, Lucasfilm a také specialisté na vizuální efekty - Industrial Light & Magic. Snímek s názvem Hunted vypráví krátký příběh, který přímo předchází dění ve Star Wars. Squadrons.

V hlavní roli se objeví pilot imperiálního TIE Fighteru a velitel letky Titan – Varko Grey. Jde zároveň o jednu z hlavních postav singleplayerové kampaně. Grey musí po nečekaném útoku zabojovat o život a setřást pilota X-Wingu.

My už nyní víme, že Star Wars. Squadrons skutečně vyjdou v avizovaném termínu. Kreativní ředitel Ian S. Frazier se totiž koncem minulého týdne pochlubil, že je hra hotová. Vývojáři tedy nyní pracují na dodatečných úpravách, které se do hry dostanou skrze první patch. Hra bude k dispozici 2. října na platformách Xbox One, PS4 a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama