Origin byl přejmenován na EA desktop app
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Origin byl přejmenován na EA desktop app

Origin byl přejmenován na EA desktop app

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 9. 2020 10:24
Reklama

Od roku 2011 nesl počítačový klient společnosti Electronic Arts hrdě název Origin. V rámci hromadného rebrandingu většiny služeb a funkcí společnosti ale dává EA tomuto názvu sbohem. Nově nám tak na plochách bude svítit ikonka s prostým názvem “EA desktop app”.

Dle viceprezidenta strategického růstu EA Mikea Blanka, který novinku popsal serveru Gamesindustry.biz, ale nepůjde jen o přejmenování. Celá aplikace by měla dostat jiný design, být rychlejší, jednodušší, přehlednější, zapracovat na jednodušších a intuitivnějších aktualizacích i lepší práci s knihovnami obsahu.

To vše patří do současné snahy společnosti, která se dle svých slov snaží hráčům umožnit hrát kdykoliv, s kýmkoliv, cokoliv a na jakékoliv platformě. Do budoucna je tak cílem odstranit veškeré hranice mezi platformami a umožnit naprosto bezbariérový komunitní zážitek. Součástí toho je samozřejmě plná podpora cross-platform hraní, kterou v současnosti EA plánuje.

Rozhodnutí přichází nedlouho poté, co služba EA Access dostala nový název v podobě EA Play, a bylo oznámeno, že se její obsah zařadí do jednotného předplatného se službou Xbox Game Pass. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama