XCloud můžete naplno vyzkoušet už od zítřka
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka XCloud můžete naplno vyzkoušet už od zítřka

XCloud můžete naplno vyzkoušet už od zítřka

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

14. 9. 2020 15:10
Reklama

Počínaje zítřejším dnem dojde k ohlášenému rozšíření současné nabídky předplatného Xbox Game Pass Ultimate o betaverzi streamovací služby xCloud. Jak již bylo dříve avizováno, služba nabídne majitelům zařízení využívající operační systém Android možnost odehrání titulů známých z domácích konzolí společnosti Microsoft.

Ačkoli měli mnozí hráči možnost službu otestovat již minulý měsíc prostřednictvím testovací verze, je záhodno podtrhnout, že tento zážitek byl v dané době značně limitován omezeným počtem podporovaných titulů. Tato skutečnost by se však měla nově změnit, neboť již dříve Microsoft oznámil, že v době svého vydání bude betaverze nabízet více než 150 her, mezi kterými nalezneme tituly, jako je Wasteland 3, Zaklínač 3, Gears 5 nebo třeba A Plague Tale: Innocence.

Poněvadž je Česká republika zařazena do seznamu 22 podporovaných zemí, můžete možnosti, stejně jako případné limitace novodobé streamovací technologie Microsoftu vyzkoušet na vlastní kůži. Integrace výše jmenované služby do ekosystému Xbox Game Pass Ultimate s sebou navíc přináší i ono pozitivum, že jde o službu oproštěnou o všechny dodatečné poplatky. Její pořízení je tudíž zahrnuto v 339 Kč, které zaplatíte za samotný Game Pass Ultimate. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama