T. Holland: Uncharted je pro mě splněním snu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka T. Holland: Uncharted je pro mě splněním snu

T. Holland: Uncharted je pro mě splněním snu

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

14. 9. 2020 08:30 4
Reklama

Ačkoli by se vzhledem k okolnostem, které momentálně hýbou světem, a pohnuté minulosti okolo opakovaného střídání režisérů mohlo zdát, že filmový Uncharted nejspíše prožívá další ze série nekonečných odkladů, opak je pravdou. Tom Holland, představitel filmového Nathana, totiž informoval, že produkce filmu je na správné cest.

Natáčení běží jako na drátkách. Film je přesně naplňuje očekávání, které jsem si od něj vysnil. Pochopitelně, nemůžu tušit, jestli jste jednotlivé hry vlastně hráli, každopádně já se považuji za opravdu velkého fanouška, a říkám vám, jde to opravdu skvěle," prohlásil Holland ve svém příspěvku na Instagramu. Svým aktuálním komentářem tedy mladý herec nepřímo navazuje na své únorové prohlášení, v němž scénář samotného snímku vylíčil ve velice pozitivním světle.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Tom Holland (@tomholland2013),

Filmové zpracování PlayStation exkluzivního titulu studia Naughty Dog oficiálně započalo natáčení v červenci letošního roku. Jeho současným, v pořadí již sedmým, režisérem se v březnu letošního roku stal Ruben Fleischer, tedy autor zodpovědný za natočení filmového Venoma nebo snímku Zombieland. Ačkoli měl film do kin podle původního plánu Sony zamířit již během prosince letošního roku, lze takřka jistě očekávat, že nastalé okolnosti a přerušované natáčení toto datum posunou minimálně do roku 2021.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama