Ghost of Tsushima má již oficiální artbook
i Zdroj: Sucker Punch / Sony Interactive Entertainment
Novinka Ghost of Tsushima má již oficiální artbook

Ghost of Tsushima má již oficiální artbook

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

14. 9. 2020 11:25
Reklama

Více než měsíc od uveřejnění připravovaného kooperativního režimu Ghost of Tsushima: Legends se fanoušci této PlayStation exkluzivity dočkávají vydání oficiálního artbooku. Obsahem doprovodného materiálu k virtuální cestě po Mongoly okupovaném souostroví Japonska jsou vyjma ukázek uměleckého stylu a motivů příběhové kampaně i střípky ze zmíněného režimu Legends.

The Art of Ghost of Tsushima, jak byl artbook autory vznosně pojmenován, vyobrazuje mimo působivých scenérií a zachycení Jina uprostřed jeho tichého rozjímání i démony Oni, jejichž přítomnost byla dříve avizována jako jedna z novinek režimu Legends. Nad rámec zpodobnění těchto mýtických tvorů, je mezi přítomnými postavami dále možné rozeznat i další nadpřirozené bytosti. I ty by měly v režim Legends působit, a to konkrétně v roli zde přítomných bossů.

Ghost of Tsushima: Legends má za cíl přinést kompletně oddělený zážitek od postav příběhové kampaně, stejně jako událostí, které je provází. Coby jeden z legendárních válečníků ostrova Cušima se tak spolu se svojí až tříčlennou družinou vrhneme hlava nehlava vstříc bezpřehým řadám lidských i nadpřirozených oponentů ve zdánlivě marné snaze zdolat síly zla a ubránit milovanou domovinu.

V závislosti na počtu přítomných hráčů budeme moci vybírat mezi režimem obrany proti vlnám, plnění příběhově orientovaných úkolů nebo také plněním jednoho z nabízených raidů. Dočkat bychom se měli do konce letošního roku formou bezplatného updatu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama