Do PUBG údajně míří variace na auto battler
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do PUBG údajně míří variace na auto battler

Do PUBG údajně míří variace na auto battler

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 9. 2020 12:10
Reklama

Zdá se, že do PUBG míří nový herní režim. Battle royale průkopníci si tentokrát berou inspiraci v trochu jiném žánru. Poslední spekulace totiž naznačují, že se akci chystají naroubovat na takzvaný auto battler.

Na skutečnost poukázal leaker s přezdívkou PlayerIGN. Konspirační teorii rozebral ve videu na YouTube. Ve zdrojovém kódu našel náznaky na režim s kódovým označením Vostok. Podle všeho by mělo jít o turnaj, v němž se hráč utkává s dalšími v režimu jeden na jednoho. Kdo postoupí, bude nasazen do dalšího boje, až nakonec zůstane pouze jeden jediný. Tím autoři ostatně zachovávají základní battle roayle myšlenku.

Všichni účastníci mají na začátku tři životy. Až je vyčerpají, v turnaji končí. Cílem je samozřejmě vyhrávat, naprosto klíčové jsou totiž odměny v podobě virtuálních peněz, za něž si hráč může koupit lepší výbavu, aby byl schopen konkurovat protivníkům v dalších kolech.

A kdy se novinka objeví? Autor videa naznačuje, že by se mohla dostat do hry prostřednictvím chystaného updatu, případně až v rámci deváté sezóny. Pokud tedy ovšem tento režim vůbec existuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama