Black Myth: Wukong poodhaluje své plány
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Black Myth: Wukong poodhaluje své plány

Black Myth: Wukong poodhaluje své plány

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

14. 9. 2020 09:40 2
Reklama

Když se během minulého měsíce odnikud zjevil trailer do té doby neznámého hry čínského nezávislého studia Game Science, nemalá část herní komunitu hru pro její vzhled a působivé mechanismy označila za důstojného vyzyvatele moderních AAA titulů. Aby zažehnutý oheň zájmu mezi hráči opět rychle neuhasl, přichází vývojáři s novými informacemi, které titul více přiblíží.

Ve svém rozhovoru se zástupci IGN prohlásili, že jejich akční RPG na motivy Opičího krále a Cesty na západ má ve své finální podobě nabídnout něco přes 15 hodin čisté herní doby a více než 100 unikátních typů nepřátel. Na hře prý momentálně pracuje okolo 30 pracovníků, přičemž, jak bylo již dříve řečeno, pro Game Science jde o první ryze herní projekt, který využije technologie Unreal Enginu 4. V této souvislosti ale přítomní vývojáře kvapně dodávají, že od počátku vývoje měli již dostatek času technologii a jí nabízený sortiment možností blíže poznat.

Vrátíme-li se k nedávno odhalené ukázce čítající bezmála 13 minut z hraní, zde pak vývojáři v reakci na otázky IGN potvrdili, že se navzdory skepticismu některých hráčů nejednalo o předrenderovaný CGI filmeček, nýbrž o reálné záběry z hratelné demoverze. Tento fakt později doložili i tím, že přítomnému zástupci IGN umožnili pasáž osobně projít.

Co se již zmíněné velikosti studia týče, zde se pak dále dozvídáme, že v raných začátcích sestával tým pouze ze 7 členů, přičemž zbytek se připojil spolu se vzrůstajícím rozsahem projektu. Studio v tomto ohledu rovněž očekává, že uvedené číslo není konečné a že do budoucna počet aktivních členů i nadále poroste. S ohledem na iniciální fázi vývoje a rozsah titulu jako takového tvůrci též poznamenávají, že v minulosti zvažovali i možné využití outsourcingu, avšak po pozdějším zvážění a hovorech se zástupci dalších společností tuto možnost zavrhli.

Black Myth: Wukong je momentálně ve vývoji pro PC a konzole nové generace. Datum vydání nebylo prozatím oznámeno.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama