Unikl záznam briefingu k Xbox Series S
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Unikl záznam briefingu k Xbox Series S

Unikl záznam briefingu k Xbox Series S

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

13. 9. 2020 09:05 1
Reklama

Microsoft provází další sada úniků. Protentokrát došlo k předčasnému zveřejnění briefingu, který společnost připravovala předtím, než byla nedávnými okolnostmi donucena k dřívějšímu zveřejnění ceny a data vydání obou chystaných konzolí.

Skrze sadu videí uživatele Twitteru můžeme poměrně netradičním způsobem sledovat, jakým způsobem mělo nejspíše dojít k oficiálnímu představení Xbox Series S zástupcům světových médií. Původcem aktuálního úniku je uživatel vystupující pod přezdívkou WalkingCat, tedy tatáž osoba, která se v průběhu tohoto týdne postarala o předčasné uveřejnění traileru k Xbox Series S.

Konkrétní detaily, které jednotlivé segmenty briefingu přibližují, se přesně shodují s nedávno odhalenými informacemi. Řeč tak padne o technických parametrech slabšího Xboxu, možnostech rozšíření jeho interního úložiště, ceně a datu vydání obou konzolí nebo také připomenutí systému Smart Delivery a Game Passu. Pakliže jste tedy bedlivě sledovali nedávné dění, pravděpodobně vás videa svým obsahem příliš nepřekvapí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama