Trailer Godfall ukazuje boj a preorder bonusy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer Godfall ukazuje boj a preorder bonusy

Trailer Godfall ukazuje boj a preorder bonusy

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

13. 9. 2020 11:50
Reklama

Po sérii nepříliš přesvědčivých ukázek, které doplňovaly obsah nedávných herních prezentací, přichází vývojáři z Counterplay Games skrze PAX Online 2020 s novými detaily a ukázkou svého připravovaného titulu Godfall.  Více se dozvídáme o dostupných edicích, prdeorder bonusech a zpracování soubojového systému.

Godfall bude v době svého vydání dostupný ve třech základních edicích Standard (60 dolarů), Deluxe (80 dolarů) a Ascended (90 dolarů). Jak již její název napovídá standardní edice, nabídne pouze základní hru bez dalšího dodatečného obsahu. Deluxe edice následně tuto nabídku rozšíří o první chystanou expanzi, zatímco poslední zmiňovaná Ascended edice přidá nad rámec již řečeného kosmetické a herní doplňky. Co se preorder bonusů týče, zde pak zcela jistě nejvíce vyčnívá meč, jehož vlastníkem je ZerO ze série Borderlands.

Trailer Godfall ukazuje boj a preorder bonusy
i Zdroj: Hrej.cz

Přijdeme-li k druhému uveřejněnému videu, tedy ukázce soubojů, zjistíme, že se od poslední ukázky přespříliš nezměnilo. Pokud vás tedy efektní souboje v režimu jednoho až čtyř hráčů svojí dynamikou a výraznými efekty dosud neuchvátily, nejspíše se tak nestane ani po zhlédnutí níže přiložené ukázky.

GodFall vyjde tento rok na PC a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama