Sledujte gameplay z Immortals Fenyx Rising
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Sledujte gameplay z Immortals Fenyx Rising

Sledujte gameplay z Immortals Fenyx Rising

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 9. 2020 11:30
Reklama

Během včerejší prezentace Ubisoft Forward došlo k oficiálnímu představení nové značky Immortals Fenyx Rising. Krom traileru se v závěru objevila také jedenáctiminutová gameaplay ukázka, z níž jasně vyplývá, co lze od akční adventury očekávat.

Ukázku opatřil komentářem game director Scott Phillips. Představil hlavní postavu, poloboha Fenyxe. Dle starého proroctví může pouze on zachránit řecké bohy před obávaným titánem, jímž je Typhon. Aby se mu nelehký úkol podařil, musí prozkoumat Golden Isle, mytický ostrov zasvěcený bohům.

Ukázka následně představuje region pod správou Héfaista, boha ohně, syna Dia a Héry. Aby se věci dali do pořádku, musí Fenyx znovu roztopit kovářskou výheň. Zde je vidět, že lze úkol splnit různými způsoby, záleží na hráči, jakou si zvolí cestu.

V akci jsou vidět speciální schopnosti, například Daidalova křídla, s jejichž pomocí může Fenyx pohodlně poletovat po okolí za doprovodu opeřeného společníka, jímž je Phosphoros. Polobůh poté předvádí bojové schopnosti, vyzkouší ho dokonce bájný Kyklop. Dojde i na představení logických hádanek a dalších herních mechanismů. Závěrem videa se ukáže také boss Automaton.

Immortals Fenyx Rising vyjde 3. prosince na platformách PC, Xbox One, PS4 a Nintendo Switch, hra bude dostupná také na Stadii. Později se objeví i verze pro PS5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama