Avalanche nabírá do velkého AAA projektu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Avalanche nabírá do velkého AAA projektu

Avalanche nabírá do velkého AAA projektu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

9. 9. 2020 12:15 3
Reklama

Studio Avalanche si za poslední roky udělalo slušné jméno především díky open-world akcím, jmenovat bychom mohli například Just Cause, Mad Max nebo Rage 2. Momentálně pracuje hned na několika dalších projektech, čemuž nasvědčují nové pracovní nabídky.

Studio momentálně hledá přes šedesát zaměstnanců, krom technických pozic poptává také specialisty na marketing nebo manažery. Část týmu by se měla podílet na dosud neoznámeném AAA projektu, který je označován za ten největší, na němž studio kdy pracovalo. Zmíněna je také úroveň animací, i zde chce tým dosáhnout vyšší úrovně.

V březnu letošního roku zástupci Avalanche informovali o malé restrukturalizaci, oficiálně došlo k rozdělení do tří divizí. První reprezentuje Avalanche Studios, tým se i nadále hodlá věnovat spolupráci na AAA projektech. Expansive Worlds naopak zastřešují menší projekty, například Hunter: Call of the Wild.

Tou třetí je nově vzniklý brand pojmenovaný Systemic Reaction, který se zaměří na vlastní unikátní projekty typu Generation Zero. Nový tým se tou dobou pochlubil krátkým teaserem, jenž napověděl, že se od něj dočkáme first-person střílečky. Název ani datum vydání nicméně zatím neznáme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama