Among Us slaví 1,5 milionu hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Among Us slaví 1,5 milionu hráčů

Among Us slaví 1,5 milionu hráčů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

9. 9. 2020 08:47
Reklama

Obrovské hity mezi hrami nejsou vždy výsledkem obrovského nadšení díky reklamě a trailerům. Někdy mohou v herním průmyslu zažít obrovský boom i hry, které jsou několik let staré, a to díky youtuberům nebo streamerům. Nemluvíme teď o GTA V nebo Escape From Tarkov, nýbrž o vcelku nevinně vypadajícím titulu Among Us.

Ten se v posledních týdnech rozmohl napříč Twitch.tv, kdy se do společného hraní pouštěli různí streameři. To pochopitelně zaujalo velké množství hráčů, kteří si hru chtěli vyzkoušet taky. Většina z nich ale zamířila do mobilní verze, která je zdarma.

Vývojáři totiž na Twitteru oznámili, že se servery hry masivně zaplňují. „Dosáhli jsme 1,5 milionu hráčů najednou! Pomalu se do toho dostáváme, ale prosím, mějte trpělivost. Zvládneme to.“ Na Steamu hru hraje „pouze“ 182 tisíc hráčů, což je stále obrovský úspěch.

Among Us je 2D hříčka, ve které se až 10 hráčů vrhne na jednu ze tří map. Úkolem naprosté většiny je plnit velmi jednoduché úkoly, díky čemuž opraví loď. Mezi desítkou hráčů jsou ale dva zrádci, jejichž úkol je všechny zbylé zabít. Hra využívá voice chatu, ale hráči nesmí mluvit během opravování, pouze během nahlášení mrtvoly. Během tohoto sezení by hráči měli přijít na to, kdo je vrahem, to se ale nestává často. A někdy dojde i k vyhoštění nevinného hráče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama