CP2077 má o 20 % více dabingu než Zaklínač 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CP2077 má o 20 % více dabingu než Zaklínač 3

CP2077 má o 20 % více dabingu než Zaklínač 3

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 9. 2020 08:42
Reklama

Důkazy toho, že připravované RPG Cyberpunk 2077 bude opravdu obří hrou, nacházíme velmi často. Posledním z nich jsou statistiky z nahrávání čínské lokalizace hry. Na ní se podílí více než 150 herců, kteří ve čtyřech studiích nahrávají více než 100 tisíc řádků textu. 

Ve výsledku je objem nahraného textu zhruba o 15 až 20 % vyšší, než u třetího Zaklínače, i se započtením obou rozměrných DLC. Cyberpunk tedy opět nabídne spoustu propracovaného příběhového obsahu.

Zajímavé je, že CD Projekt zadal výrobu čínské lokalizace i přes to, že v zemi Cyberpunk oficiálně nevyjde. Bude ale hráčům dostupný skrze Steam a ze statistik je patrné, že je tvorba společnosti v Číně mimořádně populární. Analytik Daniel Ahmad, který původně přišel se zprávou výše, už dříve upozornil na to, že je půlmilionová komunita podporovatelů na sociální síti Bilibili (čínském ekvivalentu YouTube nebo Twitche) jednou z největších. Více sledujících má CD Projekt pouze na Twitteru a Instagramu.

Cyberpunk 2077 vychází 19. listopadu pro PC, Xbox One a PlayStation 4. Vedle čínské nabídne taktéž českou lokalizaci v podobě českých titulků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama