System Shock Remake se připomíná ukázkami
i Zdroj: Nightdive Studios / Prime Matter
Novinka System Shock Remake se připomíná ukázkami

System Shock Remake se připomíná ukázkami

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

7. 9. 2020 14:25
Reklama

Série System Shock se v posledních letech zmítá v nesčetných problémech, a to jak v kontextu vývoje nástupce v podobě třetího dílu, tak i remaku toho původního. Narozdíl od prvního jmenovaného však vývojáři remaku, studio Nightdive, hráče utěšují alespoň uveřejněním nové dvojice videí.

První z nich se zaměřuje zpracování kyberprostoru, do kterého se hráč v původní hře dostal po úspěšném zpřístupnění příslušných terminálů. Podstata této virtuální reality je jednoduchá  plujte uzavřenými 3D prostory, ničte zde přítomné nepřátele, řešte občasné hádanky a pokud možno se nenechte za žádnou cenu během svého konání zabít. Připodobnění k letité sérii Descent, které mezi hráči i zástupci medií opakovaně padá, je tak nejen pro zvolenou retro stylizaci více než na místě. Koneckonců, přesvědčte se sami.

Druhá ukázka je naopak oproti té předešlé spíše technicistního rázu, neboť její hlavní premisou je představení jedné z grafických novinek, které přechod na moderní Unreal Engine přináší, a sice detailního systému oddělování končetin a dalších částí těl lidských i robotických oponentů.

System Shock Remake vychází na PC, Xbox One a PlayStation 4, přičemž přesné datum vydání nebylo prozatím stanoveno. Vzhledem k dřívějším plánům studia hovořících o uvedení hry během letošního roku, lze však očekávat, že se oznámení konkrétního termínu dočkáme nejspíše v dohledné době.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama