Crytek láká na "Can it run Crysis" nastavení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crytek láká na "Can it run Crysis" nastavení

Crytek láká na "Can it run Crysis" nastavení

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

7. 9. 2020 12:45
Reklama

Mezi herní komunitou pravděpodobně není ryze PC hráče, který by za dobu svých pařanských let nezaslechl onu pověstnou hlášku ve spojení s náročností prvního Crysis. Řeč je pochopitelně o slovním spojení: "Can it run Crysis?", které nově nachází cestu i do připravovaného remasteru.

Konkrétní funkce, kterou ona věta zastává, není vzhledem k jejímu významu samozřejmě nic menšího než nové ultimátní grafické nastavení, které má z hardwaru nenasytných PC hráčů vytáhnout i tu poslední kapičku výkonu. Je-li tato daň opodstatněná a co přesně vám vlastně zmíněné nastavení přinese, můžete díky oficiálnímu Twitteru vývojářského týmu ohodnotit níže. 

Dle někdejších slov zástupců studia si připomínky fanoušků po prvotní ukázce vzali k srdci, díky čemuž byli ve spojení s dodatečným časem schopni dostát standardu, který si hráči se značkou Crysis pojí. O pravdivosti těchto slov se budeme moci přesvědčit již 18. září, a to jak na, kde je nové nastavení přítomno PC, tak i PS4 a Xbox One. V mezičase můžete prozkoumat, zda vaše PC výbava bude na hru dostačovat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama