Blade Runner: EE ukazuje grafický posun
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blade Runner: EE ukazuje grafický posun

Blade Runner: EE ukazuje grafický posun

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

7. 9. 2020 11:50 2
Reklama

V květnu oznámená Enhanced Edice point-and-click adventury Blade Runner z roku 1997 se po delší době ukazuje na veřejnosti. Nové záběry poodhalují, o kolik se modernizovaná verze Nightdive Studios graficky posune od originálu studia Westwood.

Titul vyvíjený pro PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch a PC má pamětníkům původní hry přinést modifikace, jako je detailnější zpracování herních charakterů, plynulejší animace nebo podporu širokoúhlých monitorů, nastavitelného rozvržení kláves a rozlišení 4K při stálých 60 FPS. Ve zkratce jde o uhlazenější podobu původní hry při současném zachování všech klíčových aspektů, které z titulu v rámci let udělaly kultovní klasiku.

Podle stávajících plánů studie má vylepšená edice na oznámené platformy zamířit do konce letošního roku. Připadá-li vám však toto čekání přílišně dlouhé a nesnesitelné, můžete si ho případně zkrátit odehráním originálu, který je od konce loňského roku k dispozici na GOG, a to s podporou moderních systémů ve verzi pro Windows, Mac a Linux.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama