Shenmue obdrží vlastní anime adaptaci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shenmue obdrží vlastní anime adaptaci

Shenmue obdrží vlastní anime adaptaci

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

5. 9. 2020 12:40 1
Reklama

V současné době třídílná série akčních adventur se dostane mimo prostor herních monitorů. Bylo oznámeno, že značka Shenmue zamíří i na televizory, a sice prostřednictvím 13-ti dílné anime adaptace. Dochází tak k naplnění slov Jasona Schreiera, který nedávno předznamenával blízké oznámení v souvislosti se značkou Shenmue.

O seriálové ztvárnění této legendární značky se má postarat americká společnost Crunchyroll ve spolupráci s americkou televizní stanicí Adult Swim. Zmíněných 13 plnohodnotných epizod se má blíže zaměřit na další rozšiřující příběhy herního protagonisty Rya Hazukiho, a to jak v jeho cestě za získáním titulu mistra bojových umění, tak a pomstou smrti vlastního otce.

Režie seriálu se chopí Chikara Sakurai, přičemž původní autor Shenmue, Yu Suzuki, zastoupí roli výkonného producenta. Podle informací zveřejněných na serveru Deadline bude anime adaptace mimo Japonsko a pevninskou Čínu debutovat prostřednictvím streamovacích služeb Crunchyroll, přičemž američtí diváci dostanou též možnost seriál sledovat na Adult Swim skrze anime segment Toonami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama