PC verze Spelunky 2 dostává datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PC verze Spelunky 2 dostává datum vydání

PC verze Spelunky 2 dostává datum vydání

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

5. 9. 2020 09:25 2
Reklama

Očekávané pokračování indie rogue-like titulu z roku 2008 se dočkává updatu ohledně plánované PC verze. V průběhu srpna jsme se dozvěděli, že vydání hry na počítačích proběhne až dodatečně, a sice krátce po uvedení titulu na PlayStation 4, které připadá na 15. září. Nyní se konečně dozvídáme, kdy přesně se tak stane.

Ústy vývojáře Dereka Yu zjišťujeme, že majitelé PC se svého 2D dobrodružství na Steamu dočkají přibližně o 2 týdny později za hráči na PlayStationu, konkrétně 28. září. Ve svém krátkém příspěvku na Twitteru Derek Yu mimo upřesnění důležitého termínu současně láká hráče i na přidání titulu do Wishlistu, aby byli včas upozorněni až titul za pár týdnů vyjde. 

Podobně jako v případě prvního dílu i jeho pokračovatel slibuje pohyb skrze komplexní úrovně, vysokou míru znovuhratelnosti při nekonečném honu za poklady a příjemnou grafickou stylizaci podtrhující dobrodružného ducha hry. Mezi dříve představené novinky pak patří vylepšená fyzika, větší počet NPC nebo rozsáhlejší a rozmanitější svět obsahující vícevrstvé úrovně. S příchodem druhého dílu též vedle lokálního multiplayeru přibude i jeho ryze online varianta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama