Spoluzakladatel Media Molecule končí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spoluzakladatel Media Molecule končí

Spoluzakladatel Media Molecule končí

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

4. 9. 2020 11:34 1
Reklama

V pracovním životě člověk čas od času potřebuje změnu, obzvlášť v případě, kdy jde o práci v herním průmyslu. Třeba Cliff Bleszinski odcházel z branže po uzavření vlastního studia Boss Key Productions. U něj šlo o bolestivý závěr jinak úspěšné kariéry. Alex Evans se naopak rozhodl odejít v dobách, kdy se jeho studiu daří.

Spoluzakladatel Media Molecule pracoval na pozici technického ředitele. Pokud by chtěl, určitě by dostal možnost angažovat se v jiné firmě. Rozhodnutí ohledně ukončení vlastního působení ve studiu nicméně není motivováno lepší pracovní nabídkou. Evans totiž opouští celý herní byznys.

K přemýšlení o dalším směřování ho přiměl čas strávený v karanténě. „Rozhodl jsem se dát si pauzu od herního vývoje a ukončit kariéru, kterou jsem si s velkým štěstím mohl užívat od svých patnácti let,” prohlásil na Twitteru. Jako vývojář pracoval dlouhých 13 let.

Evans také dodal, že byl dlouho uzavřený v herní bublině, takže si není úplně jistý, co na něj mimo ni čeká. Fanoušky tvorby Media Molecule ubezpečil, že jeho konec chod studia nijak neovlivní. Studio reagovalo poděkováním za vše, co pro něj Evans udělal. Slíbilo také, že zůstane divné a úžasné, tedy přesně takové, jak Evans zamýšlel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama