Na next-gen i PC míří vylepšený Zaklínač 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na next-gen i PC míří vylepšený Zaklínač 3

Na next-gen i PC míří vylepšený Zaklínač 3

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

4. 9. 2020 11:55 4
Reklama

V rámci dnešního dne jsme se dočkali potvrzení dalšího dříve vydaného titulu, který v budoucnu zamíří i na novou generaci konzolí. Oním chystaným titulem není nic menšího než třetí epos o putování Bílého vlka.

CD Project Red v dnešních hodinách skrze Twitter potvrdili, že The Witcher 3: The Complete Edition vyjde na Xbox Series X, PlayStation 5 i PC. Změny, které s sebou přechod na výkonnější systémy přinese, mají obnášet četná vizuální a technická vylepšení, jako je podpora ray tracingu a rychlejší načítací časy. Dobrou zprávou je rovněž i fakt, že stávající majitelé Zaklínače 3 ve verzi pro PC, Xbox One nebo PlayStation 4 obdrží hru na příslušné platformě zcela zdarma formou bezplatného updatu. 

V případě, že jste do hry dosud neinvestovali, bude její zakoupení pochopitelně možné i separátně. Konkrétní datum vydání prozatím nebylo vývojáři stanoveno, avšak mělo by se tak stát v průběhu roku 2021. Chystaná edice bude zahrnovat jak základní hru, tak i všechna dosud vydaná rozšíření a DLC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama