MFS 2020 vyzkoušelo více než milion hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MFS 2020 vyzkoušelo více než milion hráčů

MFS 2020 vyzkoušelo více než milion hráčů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4. 9. 2020 09:27
Reklama

Už před dvěma týdny jsme poprvé vzlétli ve virtuálním kokpitu Microsoft Flight Simulator. A zdaleka jsme nebyli jediní, hru v rámci předplatného služby Xbox Game Pass for PC vyzkoušelo více než milion unikátních hráčů. Šlo tak o největší launch značky Microsoft Flight Simulator a zároveň o největší launch v krátké historii služby Game Pass na počítačích.

K té příležitosti se Microosft podělil o tradiční “accolades” video, které rekapituluje některé působivé statistiky a pozitivní odezvu kritiků. Víme tak například, že komunita podnikla více než 26 milionů letů a odlétala více než miliardu námořních mil, což je ekvivalent 40 tisíc obletů kolem Země. Autoři také upozorňují na to, že cesta zdaleka nekončí. Do budoucna bychom se měli dočkat vylepšování herního světa, modelu letecké simulace i tematických DLC balíčků s novými letouny. 

Microsoft Flight Simulator je dostupný na Steamu a Microsoft Store, i v rámci předplatného Xbox Game Pass for PC. V naší recenzi mu jen těsně uniklo absolutní hodnocení, i tak jej ale rozhodně doporučujeme. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama