Další obsah pro CTR už v plánu není
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další obsah pro CTR už v plánu není

Další obsah pro CTR už v plánu není

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 9. 2020 11:00 1
Reklama

Příští měsíc se opět přiřítí neposedný Crash Bandicoot. Čtvrtý díl s podtitulem It’s About Time tvoří studio Toys for Bob, vypomáhají ale také autoři remasteru Crash Team Racing Nitro-Fueled. To mimo jiné znamená, že se závodníci musí obejít bez dalšího obsahu.

Beenox už totiž neplánuje dodat do hry žádný další obsah. Remaster vyšel loni v červnu, updaty přinášeli hráčům další tratě, závodníky a kosmetické prvky. Poslední nálož obsahu se objevila v březnu letošního roku.

Fanoušci povedeného remasteru se sice dožadovali další porce, autoři nicméně na Twitteru potvrdili, že šlo o poslední přídavek. „Jedním z důvodů je skutečnost, že nyní tvrdě pracujeme na dalších projektech, včetně N. Verted režimů pro Crash Bandicoot 4: It’s About Time,” stojí v prohlášení. Zmíněné „další projekty“ zatím studio nemůže komentovat.

To však neznamená, že by hráči přišli o možnost soupeřit v multiplayerových režimech o lepší místo v žebříčcích. Všechny herní prvky ve hře zůstávají. Nastal ale čas posunout se dál. Crash Bandicoot 4: It’s About Time vychází 2. října na konzolích PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama