Shroud se vrací na Twitch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shroud se vrací na Twitch

Shroud se vrací na Twitch

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 8. 2020 08:11 9
Reklama

Minulý rok proběhly na streamerské scéně dva obrovské přestupy. Z giganta Twitch.tv odešli dva obrovští streameři, a to Shroud a Ninja. Oba dva totiž dostali nabídku od konkurenční platformy Mixer, se kterou chtěl v rámci streamování prorazit Microsoft. Bohužel ani tato dvě jména nepomohla a letos jsme se dočkali oznámení jejího ukončení. Tím pádem se dva zmínění ocitli bez platformy i možnosti vysílat.

Zatímco Ninja streamoval jak na Twitchi, tak na YouTube, Shroud vyčkával a nejspíše byl už předem rozhodnutý, kde se zapne jeho Streamlabs. Po sérii několika krátkých teaserů na svém Twitteru vydal včera večer více než minutové video, které potvrzuje jeho návrat na Twitch.

„Jsem tak rád, že můžu oznámit svůj návrat na Twitch a hlavně že se dostanu zpět ke streamování. Twitch je to, kde jsem mohl poprvé přeměnit svou vášeň pro streamování do úspěšné kariéry – a to vše jen díky mé neskutečné a loajální fanouškovské základně.“

„Když jsem prozkoumával různé možnosti, uvědomil jsem si, že pro interakci s nejlepší komunitou na světě není lepší místo než Twitch. Také se velmi těším na to, až znovu spustím můj kanál s novým vzhledem a logem, které vím, že budou moji fanoušci milovat. Jsem zpátky baby!“

Twitch následně návrat Shrouda potvrdil s tím, že „FPS legenda je zpátky v akci, exkluzivně na Twitchi.“ Je otázkou, jestli si Shroud vyjednal se streamovací platformou vlastní exkluzivní smlouvu, nebo je to pouze marketingová fráze. První stream má proběhnout už dnes ve 20:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama