Sam Fisher míří do R6S jako operátor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sam Fisher míří do R6S jako operátor

Sam Fisher míří do R6S jako operátor

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 8. 2020 08:45 3
Reklama

Splinter Cell série se Samem Fisherem v hlavní roli se poslední hry dočkala už pěkných pár let nazpět. Od té doby Ubisoft okolo hry pouze mlčí a mlží, místo toho licenci použilo například pro vytvoření Splinter Cell anime nebo, jak se nyní oficiálně dozvídáme, k přidání Sama Fishera jako hratelného operátora do Rainbow Six Siege.

O tomto operátorovi v určitém hledisku víme už dlouho, konkrétně se o první odhalení postaralo ear-raping video. Nyní jej ale Ubisoft oficiálně potvrzuje jako součást nové Operation Shadow Legacy. Plné odhalení proběhne v neděli, na kdy si Ubisoft přichystal stream.

O schopnostech Fishera ale také už něco víme – minulý měsíc se na redditu objevilo video s ukázkou jeho speciální pistole vystřelující kamery i novou zbraní SC3000K. Vzhled v teaseru i ve hře je stejný, očekáváme tedy i nezměněný loadout. Zajímavá je také zmínka o Fisherovi na oficiálních stránkách, kde se píše, že „je prvním členem Rainbow Operational Staff“. Dočkáme se snad více spin-off operátorů?

S3/4 Operator Gadgets / Abilities from r/Rainbow6

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama