Xbox Series X oficiálně vyjde v listopadu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox Series X oficiálně vyjde v listopadu

Xbox Series X oficiálně vyjde v listopadu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 8. 2020 20:13
Reklama

Microsoft si na dnešní večer přichystal snad ještě více novinek, než ukázal na posledním Xbox Games Showcase. Před malou chvíli jsme vás informovali o odložení Halo: Infinite, nyní ale přichází další zpráva. Xbox Series X oficiálně vychází v listopadu a vedení nás ujišťuje, že do příchodu Master Chiefa máme spoustu her na zahrání.

V tiskové zprávě Microsoft zmiňuje, že při vydání nové konzole budeme mít k dispozici tisíce her napříč všemi generacemi a více než stovku her optimalizovaných přímo pro Xbox Series X. Zmiňují se hry jako Assassin’s Creed Valhalla, Dirt 5, Gears Tactics a další. Hlavním tahákem ale bude Xbox game Pass.

Vydání konzole v listopadu asi není velkým překvapením. Minulá generace vyšla ve stejný měsíc, velmi příhodně zejména kvůli vánočním nákupům. Tiskovou zprávou studio omlouvá zejména to, že fanoušci "Xka" nebudou mít při vydání žádnou AAA exkluzivitu. Zajímavé je ale spojení s další novinkou, o které jsme vás dnes také informovali – a to že Xbox Series X ovladač má záruku až do 5. listopadu příštího roku. Dost možná se tedy vydání plánuje právě na tento den.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama