Halo: Infinite se odkládá na rok 2021
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Halo: Infinite se odkládá na rok 2021

Halo: Infinite se odkládá na rok 2021

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 8. 2020 19:57 21
Reklama

Mysleli jste si, že Halo: Infinite je launch titul pro Xbox Series X? Mýlili jste se. Mýlili jsme se všichni. Studio 343 Industries totiž dnes večer oznámilo, že se vydání hry odkládá až na příští rok, a to kvůli několika problémům, kterým vývoj čelil. Čas navíc ale dovolí hru dodělat do kvality "kterou fanoušci očekávají."

„Udělali jsme těžké rozhodnutí, a to posunout naše vydání na 2021, a to abychom dali našemu týmu adekvátní čas na vydání zážitku Halo, který se setkává s naší vizí. Toto rozhodnutí je výsledkem několika faktorů, které byly pro náš vývoj výzvou, včetně důsledků pandemie koronaviru. Chci vás ujistit o těžké práci našich týmů v 343 Industries, které nadále pokračují na tvorbě skvělé hry a řešení pro vývoj…“

„Víme, že mnoho z vás bude zklamáno, to jsme všichni. Vášeň a podpora komunity, kterou nám ukazujete po mnoho let, je neskutečná a inspirující. Nechtěli jsme nic víc než abychom tuto hru o Vánocích hráli s naší komunitou. Čas navíc nám dovolí dodělat kritickou práci nutnou k vydání nejambicióznější Halo hry vůbec v kvalitě, kterou naši fanoušci očekávají.“

Tato zpráva je sice překvapením, vývojáři se ale nejspíše rozhodli hru raději odložit a soustředit se na kritiku hráčů, která přišla s prvním gameplayem odhaleným na Xbox Games Showcase. 343 Industries ale neposkytlo žádné náhradní datum vydání, zatím se musíme spokojit pouze s příštím rokem.

Toto je ale pro Xbox obrovskou ránou, jelikož Halo: Infinite mělo být projektem, který ukáže schopnosti a sílu nového Xbox Series X, a to hned při vydání.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama