Humble Bundle rozdává kopii F1 2018
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Humble Bundle rozdává kopii F1 2018

Humble Bundle rozdává kopii F1 2018

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

8. 8. 2020 08:08
Reklama

Ačkoli je víkend v očích mnoha hráčů vnímán spíše jakožto období na zajímavá oznámení tradičně strohé, čas od času nastane okamžik, kdy se zmíněné pravidlo poruší. Podobným případem je i aktuální nabídka společnosti Humble Bundle, která až do pondělního večera umožňuje bezplatnou aktivaci a přidání kopie F1 2018 na váš účet služby Steam.

Povaha nabídky je spolu s bezkonkurenční cenovkou o to lákavější, přijde-li na přetřes kvalitativní stránka samotného titulu. Ve prospěch zmíněné kvality hovoří přinejmenším absolutní hodnocení, které si zde hra ve své někdejší recenzi odnesla. Předminulý ročník formulí se vedle bezprecedentního zpracování pocitu rychlosti může tradičně pyšnit vysoce kvalitním jízdním modelem, výbornými zvukovými efekty nebo také technickou začištěností a zpracováním tratí, které jsou se sérií nedílně spojeny. Vývojáři ze studia Codemasters tedy ani v tomto případě fanoušky nezklamali.

Na závěr opětovně poznamenejme, že ačkoli je nabídka více než velkorysá, neměli byste s jejím využitím přespříliš otálet. Šance na ukořistění jednoho z nedávných velikánů okruhového závodění trvá do desáté hodiny večerní již zmíněného pondělního dne.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama