Nové Call of Duty možná už příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové Call of Duty možná už příští týden

Nové Call of Duty možná už příští týden

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

7. 8. 2020 12:15
Reklama

Odhalení očekávaného pokračování série Call of Duty, tentokrát s podtitulem Black Ops Cold War, přijde možná už příští týden. Alespoň to naznačuje press kit, který dostala některá zainteresovaná média. 

K dřevěné bedně je přiložen vzkaz “neotevírat až do 10. srpna, 12PM ET”. To samozřejmě může znamenat cokoliv, v praxi se ale nejspíše můžeme těšit na oficiální odhalení nového pokračování série Call of Duty už toto pondělí v 18:00 našeho (středoevropského) času.

Web Charlie Intel, který s informací a fotkou jako první přišel, se také podělil o další informace k balíčku. Přímo od Activisionu dostal instrukce, že má na určité číslo v pondělí odeslat textovou zprávu, aby obratem dostal kód který odemyká zámek na bedně. 

Samozřejmě Activision médiu jen těžko zabrání, aby se do balíčku dostalo násilnou cestou, zatím ale není jasné, jestli weby v rámci zachování dobrých vztahů s vydavatelem přistoupí na pravidla hry, nebo si do redakce někdo přinese štípačky. Jeden z fanoušků na Twitteru nicméně upozornil na to, že v bedně stejně zřejmě nic moc zajímavého nebude. Poukázal tak na obsah podobného kitu, který vydavatel rozesílal při příležitosti odhalení Infinity War Zombies. Tehdy se v bedně skrývaly tenisky, pár kousků oblečení, rubikova kostka a nicneříkající zvuková nahrávka.

Pravdu se dozvíme snad už v pondělí 10. srpna v šest hodin večer. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama