Crash předvádí nové herní mechanismy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crash předvádí nové herní mechanismy

Crash předvádí nové herní mechanismy

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 8. 2020 06:52 6
Reklama

Sony včera večer odbavila další prezentaci State of Play. O výkop se postaral chlupatý vačnatec Crash, který přinesl další podstatné detaily k chystanému čtvrtému dílu s podtitulem It’s About Time.

Studio Toys for Bob si evidentně dalo hodně záležet, aby čtyřka zachovala odkaz původních dílů. To však neznamená, že se fanoušci série nedočkají nových prvků. Poslední záběry naopak napovídají, že jich bude požehnaně. Ať už jde o zpomalování času, ovládání gravitace, pohupování na laně, běhání po zdech a tak dále.

Ukázka zachycuje celou řadu úrovní, včetně ikonické N. Sanity Beach, kde to celé začalo. Po vzoru remasteru Crash Team Racing bude pro hráče připravena spousta kosmetických prvků. Mohou si například vybrat, s jakým outfitem se vrhnou do dalšího dobrodružství. Autoři připravili desítky skinů, které lze získat plněním speciálních výzev a sbíráním drahokamů.

Během prezentace také vyšlo najevo, že vývojáři spolupracují se studiem Beenox, tedy s autory výše zmíněného remasteru Crash Team Racing. Společně se zamysleli, jak hráčům nabídnout nové možnosti v přístupu ke hře. Vznikl tedy režim N. Verted Mode, v němž dochází ke změně perspektivy a vizuálního ztvárnění.

Autoři slibují, že si pokračování letité série užijí pamětníci i úplní nováčci. Crash Bandicoot 4: It’s About Time vychází 2. října na platformách PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama