Etiopie je novou civilizací v Civilization 6
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Etiopie je novou civilizací v Civilization 6

Etiopie je novou civilizací v Civilization 6

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 7. 2020 11:48
Reklama

V nově oznámeném roce a zároveň season passu Frontier Pass se Civilization 6 dočkala už prvního DLC nebo vlastního battle royale. Nyní se do hry dostává další, menší přídavek Ethiopia Pack, který ale nebude pouze o nové civilizaci.

Jak už název napovídá, do hry se dostává nová civilizace Etiopie, která se soustředí zejména na diplomacii a víru. Tu dostává z mezinárodních obchodních cest, k většímu zisku ale dopomohou i nové budovy. Diplomatic district například dodává diplomatickou přízeň za každou delegaci nebo ambasádu z cizí civilizace. Konzulát zase přidává vliv a snižuje level nepřátelských zvědů. DLC vám přidá i dodatečné bonusy pro Teddy Roosevelta a Catherine De Medici.

Novinkou jsou ale i skryté skupiny, jinými slovy sekty, do kterých se můžete přidat a podporovat je. Ty vám za to poskytnou různé bonusy. Hermetic Society dovoluje postavit speciální budovu Alchemical Society. The Owls of Minerva zase nabídne vylepšenou banku, Void Singers staví prapodivné obelisky, které šíří obavy v nepřátelských městech. Nakonec tu máme Sanguine Pact, vojenskou sektu plnou upírů. Pokud si postavíte tuto jednotku, stává se silnější s každou smrtí nepřátelské jednotky, a pokud má zemřít, získá jedno HP a stáhne se do bezpečí. Jednotka dokonce dokáže postavit svůj hrad, pomocí něhož se může teleportovat k ostatním hradům na vašem území.

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama