Trailery představují Hyper Scape
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailery představují Hyper Scape

Trailery představují Hyper Scape

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 7. 2020 07:31 1
Reklama

Novinka Hyper Scape byla včera odhalena za pomoci streamerů na Twitchi. Hráči si tedy mohli o novém battle royale titulu udělat základní představu. Ubisoft nyní připojuje hned několik trailerů, v nichž hru blíže představuje.

Hyper Scape se sice řadí do žánru battle royale, vývojáři se nicméně museli zamyslet, jak novinku odlišit od konkurence, aby si získali pozornost hráčů. V ulicích futuristického města se proti sobě postaví celkem sto hráčů. Zcela evidentní je důraz na platforming, akce se často odehrává ve vzduchu. Boj se však může rychle přenést i do interiérů. Uvnitř konkrétních budov se také ukrývá lepší výbava.

Hráči mají samozřejmě na výběr z široké plejády zbraní, právě ony definují herní styl. K tomu jsou navíc k dispozici hackerské dovednosti, s nimiž mohou hráči vylepšit vlastní obranu, útok nebo schopnost pohybu. Pokud najdou zbraň či hack, který již vlastní, mohou sáhnout po upgradu na silnější verzi.

Samozřejmostí je pak pingovací systém, s nímž poprvé přišlo studio Respawn s vlastní battle royale akcí Apex Legends. Po smrti zde naštěstí nic nekončí. Hráč se stane jakousi ozvěnou, svým spolubojovníkům může pomoci průzkumem prostředí. Ti ho navíc mohou přivést zpět mezi živé, pokud se jim podaří najít k tomu určené místo.

Není náhodou, že byla hra představena na Twitchi. S ním by totiž měla být integrována. Diváci budou mít možnost ovlivnit dění ve hře hlasováním. Následně může dojít například k poklesu gravitační síly nebo neomezenému množství nábojů v zásobníku každého hráče.

Hra také opouští tradiční koncept smršťující se bariéry. Zde se jednotlivé sektory časem rozpadají. Kdo se nestihne včas přesunout jinam, má smolíka. V závěrečné fázi má hráč na výběr. Buď se pokusí ukořistit zlatou korunu a vydrží ji nést na hlavě alespoň 45 sekund, nebo zůstane jako jediný přeživší.

Do 7. července poběží zatěžkávací test, hra by následně měla vyjít ještě letos. Konkrétní termín nicméně znám není.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama