Minecraft dostane vlastní cereálie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Minecraft dostane vlastní cereálie

Minecraft dostane vlastní cereálie

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 7. 2020 14:45 1
Reklama

Značka Minecraft postupně zasáhla obrovské množství oborů zábavního, ale i klasického spotřebního průmyslu. Po počítačích, konzolích, telefonech, hračkách a textilu nyní zavítá i do kuchyní. Americká potranivářská společnost Kellogg’s představila brandované cereálie s motivy creeperů.

Minecraft Creeper Crunch budou klasické křupavé skořicové taštičky, mezi nimi ale konzumenti najdou zelené kousky maršmelounů. Samotná pestrobarevná potravina zřejmě na uspokojivý prodej dětem nestačí, v krabicích bude tedy vždy přibalen klíč odemykající jeden z deseti předmětů, kterými mohou hráči ozdobit své postavy v Minecraftu. I krabice se samozřejmě pyšní licencí a motivy creeperů.

Minecraft dostane vlastní cereálie
i Zdroj: Hrej.cz

Novinka zamíří na americký trh v srpnu, lze ale předpokládat, že se při popularitě značky ve Spojeném království dostane do regálů i tam. V České republice s nejvyšší pravděpodobností součástí obvyklého sortimentu nebude, cereálie Kellogg’s se ale objevují v nabídce některých obchodů s britskými výrobky nebo velkoobchodů s šírším sortimentem. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama