Vydání Crysis Remastered se odkládá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vydání Crysis Remastered se odkládá

Vydání Crysis Remastered se odkládá

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 7. 2020 16:22
Reklama

Je to pár hodin, kdy jsme vám přinesli novinku v níž se porovnává původní verze Crysis s remasterovanou verzí, a to na základě leaknutých obrázků. Vydání mělo být dle traileru naplánováno na 23. července, a dnes jsme se měli dočkat oficiálního odhalení nového traileru.

Nic z toho se ale nekoná. Vývojáři totiž na Twitteru hry oznamují, že se vydání Crysis remastered musí posunout. „Jak víte, Crysis Remastered letos vyjde do světa, a stejně tak bude Crysis IP debutovat na Nintendo Switch. Vaše nadšení pro franšízu Crysis si zaslouží kvalitní hru, a my jsme oddaní to tak udělat. Abychom si byli jistí naším slibem, budeme muset odložit vydání hry na všech platformách i premiéru traileru o několik týdnů.“

Crytek prý viděl všechny reakce u leaku, čímž mimo jiné potvrzuje jeho pravost, a bere si všechen feedback. Tento čas navíc by měl dovolit vývojářům přinést „PC and console-breaking standard“ který očekáváme. "Doufáme, že rozumíte, na čem teď pracujeme, a že s námi vydržíte mezi tím, co budeme pracovat na několika vylepšeních."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama