Stream Xboxu nejspíše už 23. července
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stream Xboxu nejspíše už 23. července

Stream Xboxu nejspíše už 23. července

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 7. 2020 12:06
Reklama

Společnost Microsoft pro letošek přislíbila celou řadu streamů odhalujících jednotlivé prvky a hry nachystané na novou generaci konzolí Xbox, zatím jsme se ale dočkali jen jednoho zaměřeného na third-party tituly. Tím pravým ořechovým by měla být přehlídka exkluzivit naplánovaná na tento měsíc, a možná už víme kdy se odehraje.

Konkrétně s touto informací přišel herní insider Jeff Grubb, přičemž ji potvrzuje i web Video Games Chronicle, který v tomto ohledu cituje vlastní zdroje. 

Během akce by měli mít radost především fanoušci značky Halo, dle všech dostupných informací totiž uvidíme gameplay záběry a obecně se dozvíme řadu nových informací. Stále se také spekuluje o čtvrtém dílu Fable od studia Playground Games, nových hrách od Double Fine a Microsoft má v rukávu řadu dalších společností, které by mohly jít s kůží na trh. Vyloučeny nejsou například první záběry z next-gen závodění Forza Motorsport 8. Taktéž se často mluví o možnosti odhalení levnější z konzolí Xbox Series.

Ať už bude konečným datem skutečně 23., nebo se věci mají jinak, je jisté, že se opět setkáme v živě komentovaném vysílání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama