Crucible míří zpět do closed beta testování
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crucible míří zpět do closed beta testování

Crucible míří zpět do closed beta testování

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 7. 2020 09:43
Reklama

Nestává se moc často, že by hra, která vyšla skutečně nedávno, přešla zpět do beta testování. V určitém smyslu se to stalo v rámci Artifactu, který ale dostane kompletně přepracovanou verzi. Do uzavřené bety ale zamíří i Crucible. V obou případech je důvod stejný – hru téměř nikdo nehraje.

Crucible je titul od studia Relentless, vývojáři stojící pod Amazonem. Je na místě očekávat, že půjde o velkolepý titul, který by mohl využít například vlastnictví Twitche nebo propragace skrze další platformy Amazonu. Bohužel se tak tomu nestalo, a ve chvíli, kdy píši tuto novinku, hraje Crucible 64 hráčů.

Nástupu hráčů nepomohlo ani odstranění dvou třetin hry, kde je nyní možné hrát pouze jeden mód. Relentless se tak rozhodlo hru po plném vydání přesunou opět do uzavřeného beta testování, do kterého mají přístup všichni hráči, kteří stihli hru zapnout ještě před tímto rozhodnutím. Co se během bety bude dít?

Vývojáři budou hrát s hráči - jejich cílem je od nich získat feedback. Vznikne komunitní rada z hráčů napříč všemi skillovými skupinami, kteří by měli vývojářům radit. Zároveň s tím se bude nadále plnit obsahová roadmap. To vše by pak mělo sloužit k upravení hry a snad i příchodu nových hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama