A Plague Tale prodalo milion kopií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka A Plague Tale prodalo milion kopií

A Plague Tale prodalo milion kopií

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 7. 2020 13:12 1
Reklama

Minulý rok v květnu vyšla velmi zajímavá hříčka A Plague Tale: Innocence od studia Asobo Studio, která necílila nijak vysoko. I když se zdála jako triple-A hra, vývojáři stáli dost při zemi, ale po roce mohou slavit. Studio totiž oznámilo, že se prodalo přes 1 milion kopií.

„Celý tým v Asobo Studio je na cestu A Plague Tale: Innocence, kterou titul za poslední rok bok po boku s Focus Home Interactive urazil, velmi hrdý. Každý den se do prozkoumávání příběhu Amicie a Huga pouští více a více hráčů, což je pro nás skvělá motivace. Nemůžeme se dočkat, až vám přineseme další adventuru a silný emoční zážitek“ tvrdí kreativní ředitel a spoluzakladatel Asobo Studio David Dedeine.

A Plague Tale: Innocence hovoří o příběhu dvou dětí, které se musí ve Francii ze 14. století vyhýbat nejen zamořeným krysám decimující celé město, ale také inkvizici. David Plecháček ve své tehdejší recenzi dal hře 5/5, a recenze obecně byli velmi pozitivní. Hru si můžeme vyzkoušet sami například v Xbox Game Pass, nebo jí zakoupit přímo na Steamu za třetinovou cenu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama