Osm minut hororu Dark Pictures: Little Hope
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Osm minut hororu Dark Pictures: Little Hope

Osm minut hororu Dark Pictures: Little Hope

David Plecháček

David Plecháček

29. 6. 2020 13:11
Reklama

Until Dawn byl pro studio Supermassive Games přelomovým titulem. Od té doby se však vývojáři z anglického Guildfordu snaží navázat, leč se jim to bohužel nedaří tak, jak by chtěli. Tituly pro PlayStation VR a Playlink byly zřejmě slepou uličkou. Teď jde o to, jestli není slepou uličkou i antologie The Dark Pictures.

První hrou ze sbírky hororových videoher byl Man of Medan. Příběh o ztracené lodi nebyl vyloženě zlý, na druhou stranu nebylo jeho zpracování ani natolik poutavé, že by se dalo bez výhrad doporučit všem fanouškům žánru. Po příběhu postaveném na skutečné historce se vývojáři pouští do vod čarodějnic a společně s hráči prozkoumají příběh, jehož kořeny sahají do roku 1692.

Právě tehdy ve Spojených státech vrcholil hon na čarodějnice a slavné procesy, například v celosvětové známém městečku Salem. Jeden takový příběh bude v současnosti zkoumat čtveřice studentů Taylor, Andres, Daniel a Angela, které bude doprovázet i jejich učitel John. Během své cesty však budou mít nehodu a uvíznou v městečku Little Hope, které dalo novému dílu jméno.

Co všechno v něm zažijí, uvidíme až ve chvíli, kdy Little Hope vyjde. Velkou část atmosféry však můžete načerpat i z nového, osmiminutového videa. Little Hope vychází už v létě, přesné datum není stále známé. K dispozici však bude na PlayStationu 4, Xboxu One a PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama