Vyjde Harry Potter RPG na konci roku 2021?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyjde Harry Potter RPG na konci roku 2021?

Vyjde Harry Potter RPG na konci roku 2021?

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 6. 2020 20:00 12
Reklama

Nedávné spekulace o možném RPG ze světa Harryho Pottera nadchly spoustu fanoušků brýlatého kouzelníka a situace kolem projektu nyní začíná nabírat ostřejší kontury. Populární novinář Jason Schreier z webu Bloomberg přišel se zajímavými informacemi od tvůrců. Dle nich bychom na next-gen konzolích mohli začít čarovat na konci příštího roku.

Primárně se článek zabývá tím, co zatím vývoji hází klacky pod nohy - po problémech s epidemií koronaviru je to také stále vyostřenější situace týkající se některých projevů autorky knižní předlohy na sociálních sítích. Vedle toho se navíc objevují náznaky problémů, které by mohly vést k prodeji herní divize vydavatele Warner Bros.

I samotní autoři jsou mírně znepokojeni nevolí fanoušků, která reagovala na příspěvky J. K. Rowlingové často označované jako transfobní. Jeden ze zdrojů nicméně upozornil na to, že Rowlingová má na připravované RPG naprosto minimální vliv.

Na rozdíl od původních úniků záběrů z rané fáze vývoje, a i samotného faktu, že hra vzniká, prý nejsou pravdivé další spekulace o samotné hratelnosti. Stoprocentně tedy nemůžeme počítat například s vytvářením vlastní postavy nebo kompletním průchodem všemi sedmi ročníky výuky na Bradavické škole.

Zdroje také potvrdily, že měl vydavatel původně v plánu hru oznámit během letošní, zrušené, E3. Nově budeme muset čekat na srpnovou akci DC FanDome, která by měla přinést odhalení Gotham Knights od WB Montréal a Suicide Squad z dílen Rocksteady. Právě poté by měl nový kouzelnický titul dostat prostor a na konci roku 2021 dorazit i na naše herní zařízení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama