Cyberpunk půjde hrát stylem jako GTA
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk půjde hrát stylem jako GTA

Cyberpunk půjde hrát stylem jako GTA

David Plecháček

David Plecháček

29. 6. 2020 11:31 10
Reklama

Cyberpunk 2077 je ve svém základu městskou akcí, RPG hrou, která se odehrává v Night City, po jehož ulicích můžeme korzovat dle libosti. Možná by tak někoho zajímalo, jestli půjde Cyberpunk hrát tak trochu jako GTA, bláznivě, bez přemýšlení, jako na obřím pískovišti. Podle vývojářů z CD Projektu něco takového skutečně jde, ale podobný přístup vám zřejmě moc dlouho nevydrží.

O této možnosti hovořil level designer Max Pears s redaktory webu PCGamesN. Ten na přímou otázku jasně řekl, že pokud chcete jít do ulic dělat nepořádek a nezaobírat se výčitkami, máte možnost: „Za nás je takový přístup naprosto v pořádku,“ řekl. Zároveň ale dodal, že jakmile se pustíte do misí a uvidíte, jaké množství možností před sebou vlastně máte, přestanete a začnete přemýšlet trochu jinak. „Zastavíte se a rozmyslíte si to, než uděláte nějakou další hloupost,“ dodal Pears.

Level designér CD Projektu Red vychází ze zkušenosti studia, které vidělo, jak hráči k Cyberpunku přistupují: „Viděli jsme hodně lidí hrajících defaultně v „GTA režimu“, a po chvíli si všichni uvědomili, kolik mají možností, a svou hru tomu adekvátně přizpůsobili.“ Různým stylům odpovídají i různé třídy, z nichž si hráči mohou vybírat, ať už jde o netrunnera, techie nebo solo, mezi nimiž půjde plynule přecházet a hra vás tak neomezí jen v jedné z nich.

Je evidentní, že prakticky žádná z úkazek nemůže odhalit všechny možné i nemožné přístupy, s nimiž se v listopadu do Cyberpunku můžete zakousnout. Novinka od slavných polských vývojářů vám však nebude klást žádné překážky. Jaký přístup zvolíte vy? Budete spíše tichošlápek hledající tajné cestičky a hackovat, co půjde, nebo se těšíte, až se po Night City budete prohánět bez bázně a hany?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama