Crash 4 nabídne mikrotransakce
i Zdroj: Activision
Novinka Crash 4 nabídne mikrotransakce

Crash 4 nabídne mikrotransakce

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 6. 2020 08:47 3
Reklama

I v případě Crash Bandicoot 4: It’s About Time se zřejmě nevyhneme in-game nákupům za reálné peníze, v tomto případě to ale zřejmě budou spíše kosmetické úpravy. Na produktové stránce v Microsoft Store se totiž pod tlačítkem předobjednávky objevila klasická poznámka “Offers in-app purchases”.

V předobjednávkové verzi je zahrnut i balíček Totally Tubular Skins, lze tedy předpokládat, že titul nabídne možnost průchodu příběhem v řadě různých oblečků. Autorům ze studia Toys for Bob, potažmo vydavateli Activision, ale samozřejmě nic nebrání v dalším možnostem nákupu. U podobných her bychom se nedivili například boosterům, které umožňují přeskočit obtížnější části hry nebo obecně urychlit průchod kampaní.

Crash 4 nabídne mikrotransakce
i Zdroj: Hrej.cz

Zatím nebyly potvrzeny spekulace o vyšší ceně hry, v obchodě je označena cenovkou 59,99 USD, v tuzemském pak 1799 Kč. Crash Bandicoot 4: It’s About Time vychází 2. října letošního roku na Xbox One a PlayStation 4, společnost Activision ale již dříve potvrdila, že pokukuje i po dalších platformách. Do budoucna bychom se tak reálně mohli dočkat verze pro PC, Switch i next-gen konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama