Commander Keen byl možná zrušen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Commander Keen byl možná zrušen

Commander Keen byl možná zrušen

David Plecháček

David Plecháček

29. 6. 2020 10:13 1
Reklama

Loňská E3 tisková konference Bethesdy byla děsivá z několika úhlů pohledu. Akci nepomohl scénář, dramaturgie, ani její obsah. Kromě několika málo (zvláštních) novinek typu Deathloop nebo Ghostwire: Tokyo šlo o průšvih za průšvihem. Diváci v sále nevěřícně koukali na autory F76, kteří s nadšením vyprávěli o nových NPC postavách, a čelist jim spadla i v momentě, kdy došlo ba Commandera Keena.

Commander Keen je sice pro pamětníky známá značka, v novém podání ale nezazářila. Pozměněný vizuál laděný spíše do cartoonových pohádek by možná část diváků skousla, fakt, že šlo o mobilní titul, kterému bylo věnováno až nepřiměřeně velké množství času, však odradil i zbytek.

Jak na zpětnou vazbu reagovala Bethesda není zřejmé, začíná se ale ukazovat, že kritiku novinka možná neunesla. Twitterový účet Nitomatta přinesl zprávu o tom, jak se veškeré informace spojené se hrou začaly ztrácet. Oficiální stránky hry, na nichž bylo zveřejněno alespoň to málo, co Bethesda na E3 řekla, neexistují, respektive přesměrovávají čtenáře na oficiální stránky vydavatele. Ztratily se však i oficiální účty na sociálních sítí, a to bez jakéhokoliv vysvětlení. Video, které se objevilo v komentáři vývojářů bezprostředně po loňské E3, je nyní soukromé.

Bethesda informace nekomentuje. Informace nemusí znamenat, že byla hra v tichosti zrušena, existuje i jistá šance, že byl vývoj zrestartován a ukáže se v budoucnu znovu v nové podobě. Které z variant je ale reálnější?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama