Microsoft oznamuje hry Games with Gold
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft oznamuje hry Games with Gold

Microsoft oznamuje hry Games with Gold

David Plecháček

David Plecháček

26. 6. 2020 08:39
Reklama

Blíží se konec měsíce, doby, kdy mladší ročníky dostávají na školách závěrečná vysvědčení... a také doba, kdy Microsoft a Sony odhalí hry pro předplatitele služeb Games with Gold a PlayStation Plus. Microsoft je pravidelně rychlejší, a nejinak je tomu i v červnu. A, jako obvykle, i tentokrát nabízí čtyři tituly.

Zřejmě největší lákadlo udělá radost fanouškům motorsportu. Od 1. července do 31. července bude k vyzvednutí WRC 8. Studio Kylotonn se pomalu loučí s oficiální rally licencí, a to bohužel ve chvíli, kdy jeho hry mají rostoucí tendenci. WRC 8 vás tak může přesvědčit o tom, že nejde o zdaleka tak špatné hry, jako tomu bylo v minulosti – právě naopak.

Druhá hra, která je dostupná čistě pro Xbxo One, a to v období od 16. července do 15. srpna, bude Dunk Lords. Jak již název napovídá, i v tomto případě jde o sportovní hru, jejíž hlavní náplní bude co nejefektnější skórování basketbalovým míčem do tři metry vysokého koše.

Pokud nechcete sportovat, budete si muset vyzvednout tituly, které jsou dostupné díky zpětné kompatibilitě z Xboxu 360. Jde o druhý díl Saints Row, ten bude dostupný od 1. července do jeho poloviny, a o hříčku Juju, plošinovku od studia Flying Wild Hog. Stále si také můžete vyzvednout velkou část nabídky z minulého měsíce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama