Hitman 3 by měl být dle vývojářů temnější
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hitman 3 by měl být dle vývojářů temnější

Hitman 3 by měl být dle vývojářů temnější

David Plecháček

David Plecháček

26. 6. 2020 11:46 7
Reklama

Značka Hitman má zajímavý osud, především od momentu, kdy se IO Interactive rozhodlo vydávat jeden z předchozích dílů epizodicky. Ačkoliv byl kritikou díl, který vycházel v roce 2016, poměrně kladně přijatý, prodejně si nevedl nejlépe. To zapříčinilo rozlučku Square Enix a společnosti IOI, které další díl, jenž na ten předchozí navazoval, vydávalo pod patronátem Warner Bros. Závěr plánované trilogie si ale IOI vydají sami.

Není to ale jediná změna, kterou vývojáři plánují. Včera došlo k odhalení většího počtu detailů Hitmana 3, z nichž vyplývá, že by hra měla být dospělejší, vážnější a temnější. Pokud by se měl připodobnit ke starším hrám série, tak půjde spíše o Absolution než-li o Blood Money. Jestli je to pozitivní nebo negativní zpráva, necháme na každém z vás.

Pokud jste hráli předchozí dva díly, existuje možnost, jak si importovat všechny úrovně a jejich progres do třetího dílu a hrát je skrze něj. Možná, že právě tak člověk posoudí, jak se jednotlivé díly liší. Změnu nádechů hry IOI popisují i na artworcích. První díl se prezentoval holohlavým zabijákem na bílém pozadí, kde působil jako pravý profesionál. Do druhý díl s růžovým pozadím vyjadřoval nápaditost a hravost tehdejšího pokračování. Dominantní barvou třetího dílu je však černá.

Hitman 3 vychází 21. ledna na PC, PS4, PS4, Xboxu One a Xboxu Series X. V rámci videa, na nějž se můžete podívat zde, nedošlo k odhalení žádné nové lokace. Vývojáři v něm jasně řekli, že se chtějí aktuálně soustředit na Dubaj. Na klenot perly Spojených arabských emirátů se můžete podívat ve starším videu, které naleznete na konci této novinky. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama