Teaser k Halo Infinite naznačuje nepřítele
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Teaser k Halo Infinite naznačuje nepřítele

Teaser k Halo Infinite naznačuje nepřítele

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 6. 2020 07:28
Reklama

První pořádné odhalení připravovaného pokračování sci-fi ságy Halo se blíží mílovými kroky, dojde k němu někdy během července, autoři ze studia 343 Industries se nás ale rozhodli lákat už nyní. Na YouTube se zničehonic objevil teaser s tajemnou nahrávkou, která možná naznačuje, komu se letos Master Chief postaví.

Zuřivý hlas, který velmi pravděpodobně patří jednomu ze zástupců rasy Jiralhanae (známých také jako Brutes), v něm celému vesmíru, a lidstvu především, prorokuje dost bolestivou budoucnost. Konkrétně se jedná o vůdce frakce Banished, která hrála prominentní roli v Halo Wars 2, a ačkoliv má rasově stejné složení jako zaniklá frakce Covenant, jde o její pohrobky - zrádce, bojující za naprosto opačné principy. Monolog navíc naznačuje, že Banished nějakým způsobem kontrolují prstence Halo a do příběhu by opět mohla promluvit parazitní rasa Flood.

Web Polygon si také všiml toho, že ústřední hlas mluví o jakémsi “jeho odkazu”. Je tedy pravděpodobné, že je bývalý vůdce Banished Atriox po smrti a na jeho místo nastoupil jiný, ještě krvežíznivější náčelník. Pokud se však tato partička mimozemšťanů dostala k ovládání Halo, má lidstvo zaděláno na pořádný průšvih.

Halo Infinite má nicméně naopak zaděláno na velmi zajímavou zápletku, celý příběh univerza jsme totiž opouštěli v momentě, kdy Cortana rozpoutala v celém vesmíru válku se svou vlastní rasou Created a rozhodla se zajistit mír tvrdou silou. Na druhé straně tak stojí loď Infinity, Fireteam Osiris, Blue Team, jednotky Sangheili s Thel ‘Vadamem v čele a samozřejmě hlavní hrdina Master Chief, na kterého se má šestý díl zaměřit mnohem více, než pátý.

Halo Infinite bude launchovým titulem konzole Xbox Series X, vyjde však i na PC a Xbox One. Těšit se můžeme na konec letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama