Dnes natočíme další díl podcastu, hPod #749
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dnes natočíme další díl podcastu, hPod #749

Dnes natočíme další díl podcastu, hPod #749

David Plecháček

David Plecháček

25. 6. 2020 09:24
Reklama

Blíží se závěr posledního celého týdne měsíce června, a s ním se blíží i poslední červnový hPod. V jeho dalším vydání nebude nouze a zajímavá témata. Do redakce zavítá David, Tadeáš a Radek, a společně proberou jednak co hráli, ale i to, co se stalo v herním průmyslu.

Jako první rozebereme nového Crashe. Ačkoliv se zdá, že na jeho konto toho není moc co říct, spojuje se s ním mj. i možnost, že půjde o jednu z prvních her s vyšší cenovkou. O ní hovořil i Shawn Layden, a tak obě témata spojíme dohromady. Kromě toho se opět podíváme na Mafii. Několikrát zaznělo, že remake prvního dílu nejde z pohledu českého fanouška udělat dobře, některá rozhodnutí vývojářů ale ukazují, že se lecčemu dá elegenantně vyhnout. No a v neposlední řadě doprobereme věci kolem Electronic Arts a podělíme se o dojmy z EA Play.

Jako obvykle si nejnovější díl budete moci poslechnout v pátek od 20 hodin. Svým způsobem se jej můžete i zúčastnit, a to tak, že nám napíšete své dotazy – ať už sem do diskuze, nebo na mailovou adresu podcast@hrej.cz. Tak v pátek na slyšenou!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama